2014 m. „Metų vadovas“Andrius Rupšys, Ruptela UAB įkūrėjas

Metu vadovas 8Kovo 12 d. Lietuvos Respublikos Prezidentūroje Andriui Rupšiui įteiktas 2014 m. „Metų vadovo“ apdovanojimas.

Savaitraščio „Veidas“ rengiamuose „Metų vadovo“ rinkimuose „Ruptelos“ įkūrėjas buvo pripažintas geriausiu metų vadovu. Prezidentė Dalia Grybauskaitė A. Rupšiui įteikė apdovanojimą  bei pasveikino ir padėkojo susirinkusiems ceremonijos dalyviams.

Prezidentės teigimu, jau penkioliktą kartą rengiami „Metų vadovo” rinkimai rodo, kad Lietuvos verslas kuria savo tradicijas ir laiko aukštai iškėlęs lyderystės kartelę.

Metų vadovo nuomone, sėkmingam verslui svarbiausia ir yra tinkami žmonės.

„Norint pasiekti geriausius rezultatus, reikia geriausių žmonių. Stengiamės suteikti savo žmonėms visas galimybes save realizuoti ir už tai įvertiname. Nuolatos bandom, aišku, ir klystam, bet tik taip yra pasiekiami geriausi rezultatai“ – sakė A.Rupšys.

A. Rupšiui įteikta simbolinė Petro Vileišio, žmogaus-tilto, skulptūra, kurią sukūrė menininkas Arvydas Ališanska.

2014 m. „Metų vadovo“ rinkimuose dalyvavo 15 kandidatų, kurie buvo vertinami pagal įmonių finansinę veiklą, inovatyvumą, konkurencingumą, gaminamų produktų ir paslaugų unikalumą, visuomeninę veiklą ir socialinę atsakomybę. Nugalėtoją išrinko „Veido“ sukviesta komisija, kurią šiemet sudarė 8 nariai.

Metu vadovas 4 Metu vadovas 6